Dupa cununia civila sau religioasa invitatii si mirii merg la restaurant ca sa petreaca si sa sarbatoreasca fericitul eveniment. Ales cu multe luni inainte, restaurantul ii va astepta cu mancaruri alese si bauturi diverse, cu deserturi si un decor adaptat tematicii impuse, dar si cu o servire de cinci stele.
Nu orice fel de restaurant e potrivit pentru petrecerile de dupa cununii, asa ca alegerea lui este destul de complicata. Factori precum bugetul, dimensiunea petrecerii, numarul de invitati sau tipul de atmosfera dorita vor influenta optiunile care raman pana la final si din care se va alege restaurantul ce va gazdui evenimentul privat.
Care ar fi tipurile de restaurant la care petrecerea de dupa cununii se va organiza cel mai bine?
Restaurantele clasice sunt cea mai cautata varianta de restaurant cununie din prezent. Ai atmosfera eleganta si sofisticata, meniu variat cu preparate culinare de calitate, decoratiuni si muzica sau catering, servicii personalizate si in plus diferite. Aici iti recomandam restaurant Heat din Floreasca – Bucuresti.
Experienta in organizarea de evenimente speciale, private este un bonus, astfel incat tu sa nu ai nicio grija si totul sa se rezolve rapid si profesionist. De obicei gasesti restaurantele clasice in cartiere sau chiar la marginea marilor orase, interiorul este unul standard, cu decor minimalist si posibilitati relativ reduse de adaptare daca apar idei mai deosebite.
Spre deosebire de restaurantele clasice, cele traditionale ar fi o alegere mai buna pentru cuplurile care cauta neaparat un restaurant cununie in care elementele de traditional sunt combinate cu cele moderne. Atmosfera e din start mai relaxata si mai informala, meniul are preparate traditionale, cele pe care poate le-ai mai gustat in diverse zone ale tarii-exista specific regional in functie de localizarea restaurantului traditional si elemente de decor ce trimit cu gandul la traditional.
Si daca tot am amintit de locatie, e bine de stiut ca restaurantele traditionale se afla in zone pitoresti, alese cu atentie, astfel incat petrecerile organizate acolo sa aiba un farmec aparte.
Se poate opta mai nou si pentru un restaurant cununie in aer liber, dar doar pe perioada verii. Atmosfera e romantica, relaxanta, privelistile sunt unice mai ales cand avem amplasare cu iz pitoresc.
Terasele restaurantelor in aer liber se pot folosi la nevoie pentru ceremonii, pentru petrecerea in sine, gradinile, daca exista, vor fi variante foarte bune pentru relaxare si pentru punctarea unor momente unice din timpul petrecerii. Amplasarea pe malul lacului a unui restaurant de acest tip transforma intregul eveniment intr-unul original si unic, oferind invitatilor o experienta interesanta.
Restaurantele cu buget redus sunt special gandite pentru cuplurile care au buget limitat si vor totusi sa isi organizeze o petrecere decenta dupa cununii. S-ar putea sa ai surpriza sa te incadrezi si in buget si sa ai si pachete speciale pentru evenimente, reduceri consistente si alte servicii pe care cu greu le poti accesa la restaurantele de top.
Restaurantele cu specific gourmet, cu atmosfera rafinata, meniu sofisticat, spatii cu decoratiuni de lux, dar si restaurantele cu specific international, cu meniuri variante si optiuni de preparate din bucatarii diverse pentru experiente culinare exotice, originale pot fi puse pe lista de restaurante potrivite pentru petrecerea de dupa cununia religioasa sau civila. Cuplurile care sunt in cautarea unei atmosfere intime, exclusiviste, care isi doresc petreceri mai mici si private au la dispozitie vile sau conace cu restaurant.
Orice optiune ai alege dintre toate cele enumerate vei avea un eveniment reusit pana la final si o petrecere de dupa cununie pe care ti-o vei aminti si peste ani.