October 26, 2024

Primarul comunei Jucu Valentin Dorel Pojar a depus, vineri, jurământul pentru cel de al treilea mandat după ce a câștigat alegerile din iunie cu 57,26% din voturi. Totodată, consilierii locali nou aleși au fost validați în funcție în prezența subprefectului Florentin Burz. Consiliul local Jucu are 15 membri. Dintre aceștia au depus jurământul 13 consilieri. Unul dintre ei nu a putut participa din motive medicale iar un altul nu a fost încă validat de instanță.

Rând pe rând, consilierii locali au depus jurământul cu mâna pe Biblie, asumându-și responsabilitatea de a respecta legea și de acționa în interesul comunității. Este vorba de Bere Cornel-PSD, Colceriu Ioan-PSD, Voinea Cristian-PSD, Măcicășan Nicolae -PSD, Popa Cosmin PSD, Curta Ioan-PSD, Kocosi Mihai-UDMR, Codrea Mirel-USR, Chira Lazăr-USR, Baciu Marcela-PNL, Ursache Vasile-PNL, Bucur Ioan-Forța Dreptei, Pojar Ioan-Forța Dreptei. Ghirișan Violina-PSD nu a putut fi prezentă la constituirea noului consiliu local din motive medicale iar mandatul lui Goia Cristian-PSD încă nu a fost validat.

La eveniment au luat parte preoții din localitățile comunei, comandantul unității militare din comună, colonelul Florin Zirbo și consilierii județeni Laura Chiorean și Remus Lăpușan.

În discursul susținut după depunerea jurământului, primarul Valentin Dorel Pojar a declarat că „astăzi” s-a dat o pagină și se deschide un nou capitol în istoria comunității, unul care speră să fie plin de realizări și progrese. „În ultimii patru ani am făcut progrese în domeniu infrastructurii rutiere, educație, modernizarea serviciilor publice. Toate aceste investiții au avut ca scop să facem din Jucu un loc mai bun pentru fiecare dintre noi, unde să te simți mândru să trăiești”, a transmis edilul.

Valentin Dorel Pojar i-a invitat pe noii consilieri aleși să-și suflece mânecile pentru că, spune edilul, e mult de lucru la Jucu. „Nu de azi, de mâine la muncă. Locuitorii din Jucu au nevoie de oameni devotați pentru a le reprezenta interesele. În următorii ani ne propunem să dezvoltăm infastructura rutieră și educațională dar și să aducem la viață noi proiecte ambițioase. Vom amenaja parcuri moderne. Sper să punem bazele unei stațiuni balneare, un vis mai vechi, un vis mai vechi pe care-l putem transforma în realitate. Jucu trebuie să devină un loc de referință în județul Cluj, un loc în care să își dorești să vii și mai ales să nu își dorești să pleci. Avem o comunitate puternică, oameni muncitori și devotați și sunt convins că împreună putem continua pe drumul dezvoltării”, a spus primarul.

C.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *