October 25, 2024

Un nou caz de depozitare ilegală de deșeuri a fost identificat la Florești. În urma cercetărilor, afost identificat șoferul mașinii care a descărcat deșeurile pe un câmp din comună dar și persoanele care i-au solicitat să facă acest gest.

În total au fost aplicate amenzi de 25.000 lei. „Le reamintesc celor care continuă sa facă astfel de fapte nenorocite că în Florești nu au scăpare. Le atrag atenția din nou și celor care contractează astfel de persoane că nici ei nu scapă nepedepsiți. Și ei sunt la fel de vinovați. Vă asigur pe voi că vom urmări până la capăt ca aceste amenzi să fie plătite sau in ultimă instanță, că acești (ne)oameni vor presta muncă în folosul comunității din Florești. Vă rog sa fiți vigilenți și să anunțați Poliția Locală atunci când sunteți martori la astfel de acțiuni. În Florești protejăm mediul înconjurător și menținem comunitatea noastră curată și sigură”, a anunțat primarul Cristian Pivariu.

Edilul le transmite celor care au nevoie să debaraseze deșeuri atipice că au la dispoziție forma legală prin operatorul de salubritate SuperCom iar în mai puțin de o lună va fi redeschis EcoCentru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *